Förvirrat

Den där mamman med bebisen ni vet, hon är lite glömsk ibland. En dag förra veckan var en annan mamma och hälsade på, och vi tog lite kort när vi tränade sång. Dem tappade mamman  med bebisen bort, trodde hon. Hon skyllde på bebisens pappa, men han var faktiskt - för en gångs skull - helt oskyldig. Men plötsligt hittade hon några kort i datorn ändå. Stackars bebisens pappa som fick skulden. Bara att säga förlåt.

Den här dagen fick vi gå en trappa upp och träna julsånger - snacka om grymt med ett piano som har en elkabel.



Sedan sjöng vi om nåt konstigt, har han öron eller vad gör vi egentligen med våra händer ?



Mamman som hälsade på är Brandons mamma. Det är så kul att det kommer mammor till oss och hälsar på. Det är som om myrinvasionen som normalt sett infinner sig i våra ben, blir något mindre. Mamma har ungefär samma effekt som Myrr. Det dämpar invasionen - lite. Vänligt men bestämt, som reklamen säger. Vi önskar att fler mammor och pappor vill komma till oss - kanske har papporna ljuddämpar-effekt om mamma är som Myrr ?





Brandons mamma heter Annica - hon sjöng lika bra som musikfröken. Är hon kanske med i Idol nästa år ? Vi får hålla ögonen öppna för nästa års stjärna.



Jossan tog i alla fall chansen att utmana nästa års Idolstjärna på ett spel. Fia med jätteknuff, tror jag det var. Typ.



Idag berättade Zebaztian att det var den 25 november, och det skrev han glatt på tavlan. Då är det ofta också så att en del mammor och pappor är extra glada för då får många av dem tydligen lön. Och då får vi barn kanske lite extra lördagsgodis, om man har tur....

Men.. varför är Josefine och Jessica - showparet "J&J" - så glada idag ?



Joho. Det är minsann spagetti till lunch, i "matan". Eller bamba som man säger i Göteborg. Men där är ju inte vi. I Kramfors säger man matan. Snart efter v 10, så säger vi restaurangen. Så det så. Ska vi då också få äta som på restaurang ? Direktlagat, varmt, välstekt.  Hrmmmm... 





Hanna lärde oss att jordgubbstårta heter Erdbeerkuchen på tyska. Varför vi kom på det, det vet vi inte. Det bara ploppade upp. Berfin sa att det heter çilek pasta på turkiska, och mamman med bebisen påståd att det heter  gateau aux fraises, på franska. Man kan tro att det är ett internationellt konvent i FN. Men icke, det är lunch i förskolan.

Midnatt råder inte, och det är defintivt inte tyst i alla husen. Inte här inte.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback