Tisdag - en blöt, kall och lite konstig dag.

Gräsmattan på skolan är som en enda stor pöl av geggamoja. Det är precis hur kul som helst att snurra runt, greja och goja i geggan. Inte lika skoj när man kommer in - nästan alltihopa måste in i torkskåpet - och ibland så har vi intemed oss extra "paltor" - ibland finns att låna sånt som någon glömt. Men inte alltid. Måste försöka komma ihåg det där med extrakläder..


Berfin fick idag skriva på tavlan vilket datum det var. Vilket håll som fyran är åt, det spelar ingen roll när man är 6 år - bra ändå ! Hon berättade om vilka gubbar och gummor som hade namnsdag och vad vi skulle få till lunch, Firre-bullar, YUM !





Sedan hade fröknarna ett jättetråkigt samtal. Vi är så busiga i klassen så att de ha måstat ha ett möte med rektorn. Rektorn är den som är chef för skolan - alla barnen och lärarna. Det är inte skoj att vi är så virriga, livliga, busiga och babbliga så att fröknarna måste göra så. För vi är ju underbara ungar allihopa - det tycker fröknarna också - det krävs bara att vi försöker lära oss lite till.

Vi pratade om hur det känns i kroppen när man inte lyssnar på andra, flinar och hånar. Det gör liksom "ledset ont i kroppen" och "man känner sig dum när inte andra lyssnar". Sonia berättade att också hon blir ledsen i kroppen. Det tyckte vi inte var nåt skoj, så nu lovar vi att försöka skärpa till oss. Kicki - den där med bebisen  - berättade att hon hade gått i en surrig, vimsig och tokig klass när hon var som vi och vad som hände med en del av dem barnen och hur dem berättar som vuxna att dem kände sig. Hurv. Nä, nu kommer vi att lyssna och vara så duktiga som vi bara kan.


En bekymrad Alex tog fram en lösning för skolan, kring hur man ska göra med parkeringsproblemet....Det är ju helt klart ett problem, om man ser på hans ansiktsuttryck. Han visar....




Jessica, Jennifer och Berfin leker med bebisarna och alla bebiskläder....




Brudarna har berättat för mamman med bebisen vad man ska göra med bebisar när man blir lite trött på dem. Man lägger dem i högen bara... Jahapp. Så enkelt var det.




Släng dem i högen bara !




Kommentarer
Postat av: Linda

Åh va roligt det är att läsa, spec när alex är med såklart.. men annars oxå :D

2009-11-25 @ 17:18:12
URL: http://li0s.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback